Meld je aan voor de Techathon 2022!

Techathon-1600x900

Techniek Nederland organiseert voor de derde keer een Techathon. Op 10 november 2022 gaan 10 teams van 2 mbo-, 4 hbo-studenten en 2 high potentials van (verschillende) bedrijven aan de slag om innovatieve, creatieve oplossingen te bedenken voor de transformatie van een wijk in Amersfoort. Doe je mee?

De gemeente Amersfoort wil de wijk Hoefkwartier transformeren van een kantorengebied met een vrij functionele inrichting naar een gebied met een 21e-eeuws prettig woon- en leefklimaat. Met deze Techathon wil de technieksector de gemeente Amersfoort helpen bij het realiseren van het doel, in een nauwe samenwerking tussen bedrijven en het Beroepsonderwijs (HBO en MBO). Op 1 dag gaan de teams aan de slag om oplossingen te verzinnen voor dit vraagstuk. Een onafhankelijke jury bepaalt aan het einde van de dag welk team de beste oplossing presenteert en daarmee een mooi geldbedrag en unieke ervaring voor het hele team wint.

Doe mee!

Wil jij bijdragen aan oplossingen voor dit maatschappelijke vraagstuk waarin techniek en de technieksector een belangrijke rol spelen, waar nog veel kennis in te ontwikkelen is en waar bedrijven in de branche mee worstelen? Schrijf je dan in door een mail te sturen naar Terry Heemskerk, t.heemskerk@technieknederland.nl.

Inschrijven kan als geheel team, maar je kan je als bedrijf of hogeschool of ROC ook los aanmelden. Dan kijken wij of we inschrijvingen kunnen combineren tot een compleet team. Voor zowel studenten als bedrijven is dit een unieke ervaring, je komt in contact met jouw potentiële werkgever of medewerker en je bedrijf en hogeschool of ROC krijgt meer bekendheid.

Techniek Nederland organiseert deze Techathon samen met de gemeente Amersfoort, Wij Techniek, TVVL en ISSO. De Techathon vindt plaats in Amersfoort bij Playground 33 en ROC Midden Nederland.

Spelregels en aanmelden

Kijk voor meer informatie, spelregels en aanmelden op de website www.startmetconnect.nl/techathon