16 dec 2022

Bekijk de Techathon vlog en doe volgend jaar ook mee!

Techathon'22-1600x900

Wat hebben we een fantastische editie van de Techathon achter de rug; met spanning, sensatie en zeven uitstekende pitches van studenten en high potentials uit het bedrijfsleven die allemaal hebben gestreden om de felbegeerde prijs en prestige van het winnen van de Techathon ‘22.

Maar hoe is de dag tot stand gekomen? Wat heeft er allemaal plaatsgevonden achter de schermen? En waarom vinden alle deelnemers de Techathon een leerzaam, maar ook tof evenement? Je ziet het allemaal terug in deze Techathon Vlog van de dag!

Wil je de volgende editie van de Techathon ook meedoen?

Ga naar www.startmetconnect.nl/techathon23 en laat ons weten dat je interesse hebt!

Alles over de Techathon ’22 online

Tijdens de Techathon ’22 op 10 november kregen 7 teams 1 dag de tijd om plannen uit te werken voor een duurzame toekomst van de wijk Hoefkwartier in Amersfoort. Ieder team bestond uit 2 mbo-studenten, 4 hbo-studenten en 2 veelbelovende talenten van technische bedrijven. Uiteindelijk koos de jury na een lange en intensieve dag voor het plan Next gen digitale wijk van team Croonwolter&dros/Haagse Hogeschool/mboRijnland. 

Alle informatie over de deelnemende teams, de uitkomsten van deze dag, de pitches, de foto’s, films en vlog kan je vinden op de website www.startmetconnect.nl/techathon.

Techniek Nederland organiseerde de Techathon in samenwerking met de gemeente Amersfoort en de kennisorganisaties Wij Techniek, ISSO en TVVL. Techathon '22 komt voort uit de toekomstverkenningen voor de techniekbranche: CONNECT2025, SCENARIO2040 en CONNECT2030.